Az MKK több oktatója miniszteri elismerésben részesült

Dr. Nagy István agrárminiszter a Pesti Vigadóban miniszteri elismeréseket adományozott a Föld Napja, a Környezetvédelmi Világnap és a Pedagógusnap alkalmából.

Nagyváthy János díjban részesült Dr. Malatinszky Ákos a Szent István Egyetem Mezőgazdaság- és Környezettudományi Karának egyetemi docense. Pedagógusnap alkalmából Dr. Malatinszky Ákos oktató, kutató, tehetséggondozó, közösségépítő, környezet- és természetvédelmi nevelő munkájáért kapta a rangos elismerést.

Szintén Nagyváthy János díjat kapott Pedagógusnap alkalmából Horváthné Dr. Baracsi Éva, a Pannon Egyetem Georgikon Karának egyetemi docense, a kertészmérnök képzés újraindításában vállalt meghatározó szerepéért, kiváló oktatói, kutatói munkájáért.

Föld Napja alkalmából Miniszteri Elismerő Oklevelet vehetett át Dr. Vadász Csaba, a Kiskunsági Nemzeti Park Igazgatóság természetvédelmi őrkerület-vezetője, aki Karunk címzetes egyetemi docense is. Dr. Vadász Csaba a több mint egy évtizedes természetvédelmi tevékenységéért, a meszes homoki erdőssztyepp-komplex ökoszisztéma szolgáltatásainak helyreállítása a Peszéri erdőben című program előkészítésében és megvalósításában vállalt kimagasló szakmai és szervezői munkájáért kapta az elismerést.

Szívből gratulálunk a díjazottaknak és további sikereket kívánunk!

Forrás: kormany.hu

Fotók: Pelsőczy Csaba