Szoros együttműködés a hallgatói önkormányzat képviselőivel

A Szent István Egyetem Szenátusának augusztus 3-i alakuló ülését követően dr. Gyuricza Csaba egyetemi tanár, az Integrációt Előkészítő Bizottság elnöke, mb. rektor elsőként az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat képviselőit fogadta és ismertette velük az egyetem újonnan kialakított struktúráját, valamint a következő időszak feladatait. 

A hallgatói képviselők - Balogh Barbara EHÖK-elnök, Lőcsei Viola, a Gyöngyösi Campus HÖK elnöke, Lénárt Dóra, a Gyöngyösi Campus leköszönő HÖK elnöke, Bán Gergő, a Keszthelyi Campus HÖK elnöke, Hardi Barnabás, a Kaposvári Campus HÖK elnöke, Lukács Mátyás, a Budai Campus HÖK elnöke és Szélyes Barnabás, a Gödöllői Campus HÖK elnöke - a bemutatkozáson túl meglátásaikat és terveiket is vázolták az eszmecserén, továbbá a hamarosan kezdődő gólyatáborokról is tájékoztatták a megbízott rektort.

A találkozón megállapodtak arról, hogy az öt campus hallgatói képviselete egy héten belül munkaanyagot készít azzal a céllal, hogy átfogó stratégia mentén kezdődjék el az új Egyetem minél vonzóbb és színesebb hallgatói életének szervezése.