Élelmiszermérnöki BSc (SZIE ÉTK)
Élelmiszertudományi Kar (Budapest) – élelmiszermérnöki alapképzés
Duális képzési partnerszervezet |
Szakmai gyakorlat helye |
Kapcsolattartó telefonszáma |
E-mail címe |
Pápa |
+36 30 484 0796 |
||
Nagykőrös |
+36 30 505 0594 |
||
Jászberény |
+36 30 690 8106 |
||
Alsónémedi |
+36 29 339 115 | ||
Bicske |
+36 20 823 8790 |
||
Budaörs |
+36 30 411 0282 |
||
Győr |
+36 30 385 2794 |
||
Capriovus Kft. | Szigetcsép | +36 20 357 8086 | nemeth.csaba@capriovus.hu |
MCS Vágóhíd Zrt. |
Mohács |
+36 70 680 9879 |
|
Húscsarnok Kft. |
Tóalmás |
+36 20 535 3580 |
|
OSI Food Solutions Hungary Kft. | Bábolna | +36 34 568 480 | sarkozij@osi-foodsolutions.hu |
Zentis Hungária Bt. | Drégelypalánk | +36 30 183 9004 | andrea.szabo@zentis.de |
Zalaco Sütőipari Zrt. | Zalaegerszeg | +36 20 364 6896 | balint.viktoria@zalaco.hu |