Élelmiszermérnöki BSc (SZIE ÉTK)

Élelmiszertudományi Kar (Budapest) – élelmiszermérnöki alapképzés

Duális képzési partnerszervezet

Szakmai gyakorlat helye

Kapcsolattartó telefonszáma

E-mail címe

Pápai Hús Kft.

Pápa

+36 30 484 0796

andras.bognar@papaihus.hu

Bonduelle Central Europe Zöldségfeldolgozó Kft.

Nagykőrös

+36 30 505 0594

eva.szabo@bonduelle.com

CO-OP Star Kereskedelmi Zrt.

Jászberény

+36 30 690 8106

batone@coopstar.hu

Penny Market Kft

Alsónémedi

+36 29 339 115

dualisfelsofoku@penny.hu

SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft.

Bicske

+36 20 823 8790

lakos.zsanett@spar.hu

Auchan Magyarország Kft.

Budaörs

+36 30 411 0282

m.lugasi@auchan.hu

Ceres ZRt.

Győr

+36 30 385 2794

agnes.somogyi@ceressuto.hu

Capriovus Kft. Szigetcsép +36 20 357 8086 nemeth.csaba@capriovus.hu

MCS Vágóhíd Zrt.

Mohács

+36 70 680 9879

reka.stang@bonafarm.hu

Húscsarnok Kft.

Tóalmás

+36 20 535 3580

hr@huscsarnok.hu

OSI Food Solutions Hungary Kft. Bábolna +36 34 568 480 sarkozij@osi-foodsolutions.hu
Zentis Hungária Bt. Drégelypalánk +36 30 183 9004 andrea.szabo@zentis.de
Zalaco Sütőipari Zrt. Zalaegerszeg +36 20 364 6896 balint.viktoria@zalaco.hu