Tájékoztató oklevélkiadás szüneteléséről

A nemzeti felsőoktatásról szóló 2011. évi CCIV. törvény, valamint egyes kapcsolódó törvények módosításáról szóló 2020. évi XXXIII. törvény (a továbbiakban: Mód. tv.) 21. § (1) bekezdése alapján 2020. július 31. napján az Eszterházy Károly Egyetemből kiválik a gyöngyösi Károly Róbert Campus és beolvad a Szent István Egyetem szervezetébe, továbbá szintén 2020. július 31. napján a Pannon Egyetemből kiválik a Georgikon Kar és beolvad a Szent István Egyetem szervezetébe. A Mód. tv. 21. § (2) bekezdése szerint 2020. augusztus 1. napjával a Kaposvári Egyetem és a Szent István Egyetem összeolvadásával a Szent István Egyetem jön létre.

Tájékoztatjuk az oklevélkiadást és adategyeztetést kérelmező vagy kérelmezett volt hallgatóinkat, hogy az Egyetem létrejötte kapcsán a Neptun tanulmányi rendszerben migrációs folyamatok zajlanak le, melynek ideje alatt a Neptun tanulmányi rendszer sem a hallgatók, sem az oktatók, sem az Oktatási Igazgatóság munkatársai számára nem elérhető. A migrációs folyamatok várhatóan 2020. augusztus 10-ig tartanak.

A migrációs folyamatok alatt az adategyeztetés és oklevélkiadás a Neptun tanulmányi rendszeren keresztül szünetel. Az elkészült oklevelek átadását és átvételét a 2020. július 31-én közzétett tájékoztató szerint biztosítjuk.

Gödöllő, 2020. július 31.

Szalai Ferenc s.k.
ügyvivő szakértő, mb. oktatási igazgató